Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarının birleştiğini görmek

Rüyada kaşlarının birleştiğini görmek

Rüyada kaşlarının birleştiğini görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada kaşlarının birleştiğini gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vermelisiniz.

Rüyada kaş uzaması görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kaşlarının ortasını almak projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, istediği evde oturacağına işarettir.

Rüyada kaşların kalınlaştığını görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına delalet eder.

Rüyada kaş kestirmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, sorumluluk alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarını birleşik görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada kaş alınmasını görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarının olmadığını görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına alamet eder.

Rüyada kaşlarının çıktığını görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments