Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek kaş olduğunu görmek

Rüyada tek kaş olduğunu görmek

Rüyada tek kaş olduğunu görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada tek kaş olduğunu gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz içinde bulunan, mesela bir komşu ya da akrabayla yakınlaşmalarınız olması mümkündür.

Rüyada kendini tek kaş görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına delalettir.

Rüyada tek kaş olduğunu görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine inanılır.

Rüyada tek kaş olmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek kaşının olmadığını görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada tek kaş görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Rüyada kendini tek kaşlı görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kaşları uzamak malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, parasının her zaman bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada kaşın döküldüğünü görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments