Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşını aldığını görmek

Rüyada kaşını aldığını görmek

Rüyada kaşını aldığını görmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, işlerinin gerileyeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada kaşını aldığını gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim kurarken, aslında iyi niyetli olmanıza rağmen, tuhaf yollardan ilerleyebilir veya hoşlarına gitmesi zor kelimelerle diyalog kurma çabasında olabilirsiniz.

Rüyada kaş aldığını görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada kaşını aldığını görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada birinin kaşını aldığını görmek kazancının artacağına,, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının kaşını aldığını görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine işarettir.

Rüyada kaş aldırmaya gitmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kaşını aldığını görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaş bıyık aldığını görmek konferans ve seminerlere katılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini tek kaşlı görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments