Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karyolada yatmak

Rüyada karyolada yatmak

Rüyada karyolada yatmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulur.

Rüyada karyolada yatmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir hareketlenme olması olasıdır.

Rüyada karyolada yatmak yeni bir sayfa açacağına, onları rahat ettireceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karyolada oturmak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tahta karyola görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada süslü karyola görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Rüyada demir karyola görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada yataksız karyola görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada karyola görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karyolanın kırıldığını görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments