Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yataksız karyola görmek

Rüyada yataksız karyola görmek

Rüyada yataksız karyola görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, hoşluk içinde olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine yorulur.

Rüyada yataksız karyola gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olabilirseniz daha az hasar yapmış olursunuz.

Rüyada karyola ve yatak görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yataksız karyola görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para tabir olunur.

Rüyada bebek karyola görmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada karyolada yatmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü karyola görmek geçecek güzel bir ömre, kısmetinizin açılacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni karyola almak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalettir.

Rüyada beyaz karyola görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek karyolası görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments