Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karyolada oturmak

Rüyada karyolada oturmak

Rüyada karyolada oturmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, önemli sorumluluklar alacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada karyolada oturmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya paylaşılan fikirler başarınızı geliştirebilir.

Rüyada karyolada oturmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine inanılır.

Rüyada yeni karyola almak iyileşeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada bebek karyolası görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, iş güç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karyola görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni karyola görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına işaret eder.

Rüyada karyolada yatmak onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine inanılır.

Rüyada demir karyola görmek arzularına kavuşacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz karyola görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments