Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karyola görmek

Rüyada karyola görmek

Rüyada karyola görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karyola gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla şeyle ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada tahta karyola görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, kişinin fena halde yanılacağına işaret eder.

Rüyada karyola görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü karyola görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada karyolanın kırıldığını görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş karyola görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalet eder.

Rüyada karyolada yatmak kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahşap karyola görmek canın sıkılacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada demir karyola görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments