Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü karyola görmek

Rüyada süslü karyola görmek

Rüyada süslü karyola görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, bol para kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işaret eder.

Rüyada süslü karyola gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir.

Rüyada süslü karyola görmek adım atarken çok zorlanacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demirden karyola görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada beyaz karyola görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir karyola görmek terfi alamayacağına, güzel günlerle tanışılacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karyola ve yatak görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, eşyaların yenileneceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada karyolanın kırıldığını görmek gelirinin sürekli olacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine işaret eder.

Rüyada yeni karyola görmek huzursuz olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yataksız karyola görmek üzüntülerin daha da artacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments