Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta karyola görmek

Rüyada tahta karyola görmek

Rüyada tahta karyola görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta karyola gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada tahta karyola görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada karyola örtüsü görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada karyola ve yatak görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada demirden karyola görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada ahşap karyola görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada süslü karyola görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine yorulur.

Rüyada bebek karyolası görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz karyola görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments