Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığın balık yediğini görmek

Rüyada balığın balık yediğini görmek

Rüyada balığın balık yediğini görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına delalet eder.

Rüyada balığın balık yediğini gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi seçimi yapabilmek için bekleyip ortaya neler çıktığını görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada kızartılmış balık yediğini görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada çiğ balık yediğini görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, tüm isteklerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada köpek balığının yediğini görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, gidilecek yönün belirleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş balık yediğini görmek hayırlı ve güzel olacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kedinin balık yediğini görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine inanılır.

Rüyada eşinin balık yediğini görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ala balık yediğini görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık yedirmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments