Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık yedirmek

Rüyada balık yedirmek

Rüyada balık yedirmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, maddi durumunun düzeleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine delalet eder.

Rüyada balık yedirmek gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdeki kimselere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada balık eti yediğini görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada yılan balığı yediğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada ala balık yediğini görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş balık yedirmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin balık yediğini görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş balık yediğini görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin balık yediğini görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ balık yediğini görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments