Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartal uçurmak

Rüyada kartal uçurmak

Rüyada kartal uçurmak onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yol alacağına, üzüntülerinin biteceğine delalettir.

Rüyada kartal uçurmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yavaşlatmak veya engellemek için neler söylediğine çok fazla takılmamalısınız.

Rüyada kartal uçurmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan kartal görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kartalın uçtuğunu görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine inanılır.

Rüyada kocaman kartal görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına işarettir.

Rüyada evde kartal görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada büyük bir kartal görmek kederden ve stresten kurtulacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işarettir.

Rüyada kartal tutmak İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kartal ve yılan görmek muradın yerine geleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, beden sağlığının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments