Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kartal görmek

Rüyada evde kartal görmek

Rüyada evde kartal görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada evde kartal gördüyseniz:

  • Gereksiz talepler karşısında ödünler vermeniz gerekmiyor.

Rüyada evde kartal görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kartalın avlandığını görmek insanların takdirine mazhar olacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kartal resmi görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine rivayet eder.

Rüyada kartal ve güvercin görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, başarısının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kartal pençesi görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kartal görmek işlerinizin bozulacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kartal kafası görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına inanılır.

Rüyada kocaman kartal görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments