Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan kartal görmek

Rüyada uçan kartal görmek

Rüyada uçan kartal görmek nice noksanlık içinde olduğuna, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulur.

Rüyada uçan kartal gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Rüyada kartalın uçtuğunu görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kartal uçurmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yaşamının yoluna gireceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine işarettir.

Rüyada uçan kartal görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada kartal yada şahin görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, sorunsuz geçeceğine işaret eder.

Rüyada kartal dövmesi görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tüysüz kartal görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sorunların büyük darbeler vuracağına delalet eder.

Rüyada kartal kanadı görmek pişman olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kartal ve güvercin görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments