Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman kartal görmek

Rüyada kocaman kartal görmek

Rüyada kocaman kartal görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman kartal gördüyseniz:

  • Sizi riskli veya sizi ilgilendirmeyen konuların içine dahil etmeye çalışan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada kocaman bir kartal görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, sorunların üstesinden geleceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman kartal görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada siyah beyaz kartal görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kartal yakalamak sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kartal görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kartal eti yemek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, çok iyi işler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kartal görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üç başlı kartal görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, işyerini kapatacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments