Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir kartal görmek

Rüyada büyük bir kartal görmek

Rüyada büyük bir kartal görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, neşesini kaybedeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir kartal gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen istekleri olan kişiler sizi yorabilir.

Rüyada büyük kartal görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir kartal görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, halsizleşeceğine yorulur.

Rüyada çok büyük kartal görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına rivayet eder.

Rüyada kartal yavrusu görmek doyasıya sefasını süreceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada kartal tarafından ısırılmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kartal taşlamak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kartal uçurmak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, rızkın ve kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada havada kartal görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments