Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartal ve yılan görmek

Rüyada kartal ve yılan görmek

Rüyada kartal ve yılan görmek güzel bir evliliğe, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işaret eder.

Rüyada kartal ve yılan gördüyseniz:

  • Karlı anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kartal ve yılan görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kartal eti yemek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, daha rahat bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada kartal tutmak hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet eder.

Rüyada kartal tüyü görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kartalın konuştuğunu görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman bir kartal görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kartal uçurmak işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine tabir olunur.

Rüyada kartal saldırısına uğramak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments