Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıklı birbirini görmek

Rüyada karşılıklı birbirini görmek

Rüyada karşılıklı birbirini görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karşılıklı birbirini gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada karşılıklı birbirini görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada birbirini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına inanılır.

Rüyada birbirini ıslatmak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, geçim derdinden kurtulacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada ipleri birbirine bağlamak bilge ve alim kimse haline geleceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Rüyada birbirini bıçaklamak borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada iki yılanın birbirini yediğini görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, hayallerinin de yarım kalacağına tabir olunur.

Rüyada birbirine sarılıp ağlamak o işi canlandıracağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birbirini kaybetmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments