Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıklı öpüşmek

Rüyada karşılıklı öpüşmek

Rüyada karşılıklı öpüşmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada karşılıklı öpüşmek gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçının.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşılıklı gülümsemek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle karşılıklı oynamak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada aşkına karşılık bulmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada karşılıklı namaz kılmak işveren koltuğunda oturacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine delalettir.

Rüyada karşılıklı sigara içmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada karşılıklı şarap içmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oturmak kararlar alacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments