Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıksız sevdiğini görmek

Rüyada karşılıksız sevdiğini görmek

Rüyada karşılıksız sevdiğini görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada karşılıksız sevdiğini gördüyseniz:

  • Gereksiz sorularla çevrenizi bezdirmekten kaçının.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kızı görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, bir beladan kurtulacağına, doğru haber almaya rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle karşılıklı oynamak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine inanılır.

Rüyada karşılıksız sevdiği erkeği görmek elinin kolunun bağlanacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına inanılır.

Rüyada karşılıksız sevdiğin birini görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada karşılıksız sevdiğini görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, can bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada karşılıksız sevdiğin erkeği görmek parasız kalmaya, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments