Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıklı gülmek

Rüyada karşılıklı gülmek

Rüyada karşılıklı gülmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, namının yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada karşılıklı gülmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız bazı konuları kendi kendinize halletmelisiniz.

Rüyada karşılıklı gülmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karşılıklı konuşmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kazancının azalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karşılıklı taş atmak ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, aylık gelirinin artacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oturmak üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle karşılıklı oynamak dertlerin aşılacağına, daha isabetli kararlar alacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine inanılır.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıklı gülümsemek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments