Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıklı gülümsemek

Rüyada karşılıklı gülümsemek

Rüyada karşılıklı gülümsemek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, makam ve rütbe edineceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, geçim derdinin kalmayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada karşılıklı gülümsemek gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak ya da belli isteklerinizi gerçekleştirmek için farklı yaklaşımları dikkate almanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada karşılıklı gülümsemek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, şansın açılacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğe gülümsemek söz ve yetki sahibi olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada birbirine gülümsemek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğine gülümsemek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye gülümsemek parasal sıkıntıların son bulacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine gülümsemek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe gülümsemek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmana gülümsemek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments