Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıksız çek görmek

Rüyada karşılıksız çek görmek

Rüyada karşılıksız çek görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karşılıksız çek gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklara ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada karşılıksız çek görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına delalet eder.

Rüyada karşılıklı konuşmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada karşılıklı sigara içmek hayırlı bir haber alınacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karşılıklı tartışmak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, iyi halini yitireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karşılıklı içki içmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada iş karşılığı para almak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine inanılır.

Rüyada karşılıklı dua etmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza delalet eder.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments