Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karsılıklı ağlamak

Rüyada karsılıklı ağlamak

Rüyada karsılıklı ağlamak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, parasının ve malının çoğalacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada karsılıklı ağlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya sevgi temalı ilişkilerinize zaman ayırmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kar yağarken ağlamak huzurunu yerine getireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada karsılıklı ağlamak maddi anlamda zayıflayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne karnında bebeğin ağladığını görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla karnından vurulduğunu görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karlı havada denize girmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, başına türlü işler geleceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karlı yokuş görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, büyük takdir toplanacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine delalet eder.

Rüyada anne karnında bebeğin elini görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, kalp kırmayacağına delalettir.

Rüyada karun hazinesi görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, geçineceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments