Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı yokuş görmek

Rüyada karlı yokuş görmek

Rüyada karlı yokuş görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, zaaflarına kapılacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada karlı yokuş gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı problemler söz konusu olabilir.

Rüyada karlı yokuş çıkmak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada karlı yokuş tırmanmak gelirinin de artmayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada karlı yokuş görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuş çıkmak ve inmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta yokuş çıkmak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuş inip çıkmak sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada arabayı yokuş yukarı sürmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments