Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karun hazinesi görmek

Rüyada karun hazinesi görmek

Rüyada karun hazinesi görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada karun hazinesi gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilere boyun eğmemeli, kendi yolunuzdan ilerlemelisiniz.

Rüyada karun hazinesi görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada toprak altında hazine bulmak sermaye kaybedeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalettir.

Rüyada denizde hazine bulmak kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına işarettir.

Rüyada altın ve hazine görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, borç batağına düşeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hazine görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada hazine işareti görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada altın hazine görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada hazine saklamak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments