Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne karnında bebeğin elini görmek

Rüyada anne karnında bebeğin elini görmek

Rüyada anne karnında bebeğin elini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına inanılır.

Rüyada anne karnında bebeğin elini gördüyseniz:

  • İşinize karışan veya işinizi eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, başına türlü işler geleceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada anne karnında bebeğin elini görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne karnında bebek eli görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, anne baba duasının alınacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada anne karnındaki bebekle konuşmak büyük bir kazanç elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, yanlışlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne karnında ölen bebek görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne karnında bebeği görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments