Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı komşunu görmek

Rüyada karşı komşunu görmek

Rüyada karşı komşunu görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, yapılan planların alt üst olacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada karşı komşunu gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kısıtlamayın.

Rüyada karşı komşunu görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine tabir olunur.

Rüyada karşı komşuyu görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, büyük üzüntüler olacağına yorulur.

Rüyada karşı komşu görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, iş sahibi olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine yorulur.

Rüyada komşu karşı görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına tabir olunur.

Rüyada cine karşı dua okumak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayıkla karşıya geçmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, ortak işlere gireceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada gölden karşıya geçmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada karşı cinsin organını görmek hasretliğin biteceğine, Allah katında yükseleceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments