Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı komşuyu görmek

Rüyada karşı komşuyu görmek

Rüyada karşı komşuyu görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, başarı kazanılacağına, hasta ise şifa bulacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada karşı komşuyu gördüyseniz:

  • Daha az denenmiş yoldan ilerlemeniz performansınızı arttırmak veya ilerleme şansı yakalamanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.

Rüyada karşı komşu görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, ufkunun açılacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karşı komşunu görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşu karşı görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşı komşuyu görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölden karşıya geçmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayna karşısında namaz kılmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek çok büyük zararlar edeceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytana karşı dua okumak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments