Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşu karşı görmek

Rüyada komşu karşı görmek

Rüyada komşu karşı görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine yorulur.

Rüyada komşu karşı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için bazı iyilikler yapabilirsiniz.

Rüyada karşı komşu görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına inanılır.

Rüyada komşu karşı görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada karşı komşunu görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada karşı komşuyu görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada otobandan karşıdan karşıya geçmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine delalettir.

Rüyada nehirden karşıya geçmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, zarara gireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşı cinsin elini tutmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, uygulayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında namaz kılmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments