Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı karşıya oturmak

Rüyada karşı karşıya oturmak

Rüyada karşı karşıya oturmak yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işaret eder.

Rüyada karşı karşıya oturmak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz ise neredeyse en üst noktasında bulunuyor.

Rüyada denize karşı evde oturmak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hane içine ay doğacağına delalettir.

Rüyada karşı karşıya oturmak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize karşı oturmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına tabir olunur.

Rüyada karşı cinsle kavga etmek manevi olarak ferahlayacağınıza, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada deniz karşısında ev görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına inanılır.

Rüyada karşı cinsten birini öpmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments