Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı cinsten birini öpmek

Rüyada karşı cinsten birini öpmek

Rüyada karşı cinsten birini öpmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, umutlarının tazeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada karşı cinsten birini öpmek gördüyseniz:

  • yanlız başarılarınız karşısında ummadığınız bir ikramiye ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karşı cinsten birini öpmek parasız kalmaya, hedeflerin gerçekleşeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle banyo yapmak en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına delalet eder.

Rüyada karşı cinsten biriyle öpüşmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle yakınlaşmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini karşı cins olarak görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada karşı cins tarafından öpülmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karşı cins görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments