Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize karşı oturmak

Rüyada denize karşı oturmak

Rüyada denize karşı oturmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine rivayet eder.

Rüyada denize karşı oturmak gördüyseniz:

  • Geçmişe bir göz atmak daha rahat ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada denize karşı evde oturmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada denize karşı oturmak rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karşı karşıya oturmak büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, net bir bakış açısı kazanacağına yorulur.

Rüyada evin karşısında deniz görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize karşı ev almak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, hayatının alt üst olacağına, kem gözlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada denizin karşısına geçmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, işlerin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada denize karşı ev görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments