Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı cinsten biriyle öpüşmek

Rüyada karşı cinsten biriyle öpüşmek

Rüyada karşı cinsten biriyle öpüşmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kötü günler geçireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada karşı cinsten biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, iş birliklerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda sorunlar ya da hassasiyetler oluşabilir.

Rüyada karşı cinsle banyo yapmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, kırılan kalbin onarılacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşı cins tarafından öpülmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, fırsatların elden kaçacağına yorulur.

Rüyada karşı cinsle yakınlaşmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle dans etmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına delalet eder.

Rüyada karşı cinsle öpüşmek insan sevindireceğine, dua alacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine delalettir.

Rüyada karşı cins görmek alım gücünü yitireceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada karşı cinsten birini öpmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments