Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının ayakkabısını giymek

Rüyada arkadaşının ayakkabısını giymek

Rüyada arkadaşının ayakkabısını giymek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, anne baba duası alınacağına, huzuru yakalayacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Romantik etkiler, aşk hayatını canlandıran durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının ayakkabısını giymek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının ayakkabı giydiğini görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir ayakkabı giymek böylece daha büyük adımlar atılacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kösele ayakkabı giymek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının ayakkabısını giymek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına işarettir.

Rüyada ölünün ayakkabısını giymek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments