Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün ayakkabısını giymek

Rüyada ölünün ayakkabısını giymek

Rüyada ölünün ayakkabısını giymek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, zorlukların biteceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere yorulmaktadır.

Rüyada ölünün ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Rüyada ölünün ayakkabı giydiğini görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine işarettir.

Rüyada ölü birine ayakkabı giydirmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına inanılır.

Rüyada ölüye ayakkabı giydirmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada ölü ayakkabısı giymek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına inanılır.

Rüyada ölünün ayakkabısını giymek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir ölünün ayakkabısını giymek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin ayakkabısını giymek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada çeşit çeşit ayakkabı giymek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments