Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kösele ayakkabı giymek

Rüyada kösele ayakkabı giymek

Rüyada kösele ayakkabı giymek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kösele ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Sizde var olan girişimcilik ruhunuzu tekrar harekete geçirin.

Rüyada kösele ayakkabı giymek zorlukların günden güne artacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kösele ayakkabı görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulur.

Rüyada teki farklı ayakkabı giymek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah ayakkabı giydiğini görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine yorulur.

Rüyada erkeğin ayakkabı giydiğini görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada annenin ayakkabı giydiğini görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı giymek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kendisine şifa olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments