Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının ayakkabı giydiğini görmek devlete hizmet etmeye, büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, bol nimete kavuşulacağına, çok uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Rüyada arkadaşının ayakkabısını giymek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ayakkabı giydiğini görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ayakkabı giydiğini görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına yorulur.

Rüyada birinin ayakkabısını giydiğini görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lastik ayakkabı giymek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni kahverengi ayakkabı giymek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments