Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuzun çatladığını görmek

Rüyada karpuzun çatladığını görmek

Rüyada karpuzun çatladığını görmek helal rızka sahip olunacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, fırsatların heba edileceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada karpuzun çatladığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada karpuzun çatladığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine rivayet eder.

Rüyada topuğunun çatladığını görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine işaret eder.

Rüyada binanın çatladığını görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, fakirlik yaşayacağına inanılır.

Rüyada evin duvarlarının çatladığını görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına inanılır.

Rüyada topuklarının çatladığını görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ellerinin çatladığını görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin duvarının çatladığını görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada depremde evinin duvarının çatladığını görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments