Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokağı sulamak

Rüyada sokağı sulamak

Rüyada sokağı sulamak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kısmetlerin artacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sokağı sulamak gördüyseniz:

  • Aksi halde, geri dönüşü zor adımlar atmış olabilirsiniz.

Rüyada sokağı sulamak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına işaret eder.

Rüyada sokak sulamak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada sokak köpek görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokak taşı görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada sokak merdiveni görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada erkek sokak çocuğu görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sokakta oynamak aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sokak görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, takdir edileceği işler yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments