Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su sulamak

Rüyada su sulamak

Rüyada su sulamak ağız tadının bozulmayacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su sulamak gördüyseniz:

  • Bazı büyük sevinçler yaşamanız olasıdır.

Rüyada su sulamak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada suyla bahçe sulamak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada domates fidesi sulamak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada canlı çiçek sulamak çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan sulamak çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada bahçe ekmek ve sulamak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya alamet eder.

Rüyada ev sulamak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sebze sulamak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments