Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz satın almak

Rüyada karpuz satın almak

Rüyada karpuz satın almak sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, bol bol moral depolanacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına delalettir.

Rüyada karpuz satın almak gördüyseniz:

  • Ani veya hiç beklenmedik karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Rüyada karpuz satın aldığını görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada karpuz satın almak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karpuz aşermek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, böyle işlere kalkışacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalettir.

Rüyada karpuz peynir görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, borçlarının hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada kavun karpuz almak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki karpuz görmek üzerindeki yükten kurtulacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye rivayet eder.

Rüyada birini karpuz yerken görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine delalettir.

Rüyada karpuz toplamak yaşam standartlarının artacağına, yükseleceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments