Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz kesmek

Rüyada karpuz kesmek

Rüyada karpuz kesmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada karpuz kesmek gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Rüyada karpuz kesmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük karpuz kesmek yakında işlerinin aksayacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına delalet eder.

Rüyada karpuz kesmek ve yemek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet eder.

Rüyada kelek karpuz kesmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bıçakla karpuz kesmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada karpuz seçmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan karpuz toplamak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, eline geçen paraları tutamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi karpuz görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments