Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan karpuz toplamak

Rüyada ağaçtan karpuz toplamak

Rüyada ağaçtan karpuz toplamak uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan karpuz toplamak gördüyseniz:

  • Geri dönüş olarak ne elde edeceğinizi sorgulamanızda fayda var.

Rüyada ağaçtan karpuz toplamak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada ağaçta karpuz görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karpuz topladığını görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karpuz toplamak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada muz ağacından muz toplamak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç balı toplamak yapılan ortaklıkların bozulacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta nar toplamak büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, artık rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan yeşil meyve toplamak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments