Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz kesmek ve yemek

Rüyada karpuz kesmek ve yemek

Rüyada karpuz kesmek ve yemek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada karpuz kesmek ve yemek gördüyseniz:

  • Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada karpuz kesmek ve yemek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına yorulur.

Rüyada karpuz kesmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, patron koltuğunda oturacağına yorulur.

Rüyada kelek karpuz kesmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük karpuz kesmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla karpuz kesmek bunun için Allah’a şükredeceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada mevsim dışı karpuz yemek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada sulu karpuz yemek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada karpuz kavun yemek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments