Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla karpuz kesmek

Rüyada bıçakla karpuz kesmek

Rüyada bıçakla karpuz kesmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, hayırlı işler yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, dinde bilginleşeceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, işine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla karpuz kesmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor.

Rüyada bıçakla karpuz kesmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada karpuz ve bıçak görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada karpuz kesmek ve yemek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine inanılır.

Rüyada büyük karpuz kesmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına tabir olunur.

Rüyada kelek karpuz kesmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kırılan kalbin onarılacağına, rakiplerine büyük fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada karpuz kesmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla el kesmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, İslami olarak günahlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla kolunu kesmek hararetli olayların meydana geleceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments