Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük karpuz kesmek

Rüyada büyük karpuz kesmek

Rüyada büyük karpuz kesmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük karpuz kesmek gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada büyük karpuz kesmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karpuz kesmek ve yemek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada bıçakla karpuz kesmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada kelek karpuz kesmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada karpuz kesmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük yeşil karpuz görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kuş gibi hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada büyük karpuzlar görmek bolluğa kavuşacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada büyük bir karpuz görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments