Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz fidanı görmek

Rüyada karpuz fidanı görmek

Rüyada karpuz fidanı görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine alamet eder.

Rüyada karpuz fidanı gördüyseniz:

  • Elinize geçmek üzere olan bazı bilgiler engellere takılabilir.

Rüyada karpuz fidanı görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fidan koparmak beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ceviz fidanları görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına alamet eder.

Rüyada armut fidanı dikmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir fidanı görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına delalettir.

Rüyada asma fidanı görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine delalet eder.

Rüyada portakal fidanı görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına rivayet eder.

Rüyada iğde fidanı görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments