Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir fidanı görmek

Rüyada incir fidanı görmek

Rüyada incir fidanı görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kötü yönde hareket edeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada incir fidanı gördüyseniz:

  • Şef, işveren ya da aile büyükleriniz gibi kimselerden gelen olumlu yaklaşımlar sizi şaşırtabilir.

Rüyada incir fidanı görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada incir fidanı dikmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Rüyada çiçek fidanı dikmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dut fidanı dikmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçede fidan görmek hastalığın biteceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulur.

Rüyada badem fidanı görmek asla harama bulaşmayacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük fidan dikmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç fidanı dikmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments