Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz arabası görmek

Rüyada karpuz arabası görmek

Rüyada karpuz arabası görmek büyük başarılara imza atılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada karpuz arabası gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmeniz gereken bir devredesiniz.

Rüyada karpuz arabası görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına delalet eder.

Rüyada karpuz ve kabak görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada olmamış karpuz yemek işlerinin çok açılacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet etmektedir.

Rüyada karpuzun içini görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine inanılır.

Rüyada kıpkırmızı karpuz görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye karpuz yedirmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karpuz vs kavun görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karpuz sattığını görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, adının yayılacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments